Професионален ремонт на ВиК инсталации, електроуреди и санитарен фаянс

РЕМОНТ НА ВИК ИНСТАЛАЦИИ

Екипът на 411.bg е специализиран в диагностика на проблеми и ремонт на Вик инсталации. Независимо от произхода на аварията, свържете се с нас.

Никой не е застрахован от ВиК аварии, било то в дома, дали в офиса или вилата. Важното е в такива моменти да не се притеснявате излишно и най-важно – да не взимате нещата „в свои ръце”, ако нямате необходимите познания и инструменти. Имайте предвид, че наш майстор водопроводчик ще бъде при Вас до половин час след обаждането, независимо от сложността на проблема.

Най-често ремонтна дейност и аварийна ВиК помощ оказваме в следните случаи:

 Спукана тръба

Това е много сериозен проблем – спрете незабавно водоснабдяването (централното или в жилището Ви) и ни потърсете. Причините за това може да са много – корозия, износване, проникнали клони, ако тръбите минават покрай къщата Ви и т.н. Съветваме дори и при малък теч, веднага да потърсите квалифицирана ВиК помощ, защото не се знае къде се събира вода и кога ще се стигне до доста по-голям проблем.

 Течове

Разполагаме с модерна техника за откриването им – високотехнологични уреди, които откриват проблеми посредством ултразвук и термографски анализи. Най-неприятните и често трудни за откриване са скритите леки, но постоянни течове – тогава по стените или тавана на помещението почва да се отлага влага и те съответно мухлясват с течение на времето. В такива случаи на помощ идва вече споменатият термографски анализ, за да се установи къде точно е нарушена целостта на тръбите. Ултразвукът се ползва при по сложни и неуловими с термоанализ течове – благодарение на силата на отразения от тръбите звук е възможно да локализираме проблема.

  • Течове по водомери, тоалетни казанчета, сифони и др. Можем да Ви бъдем полезни и при проблеми, свързани с течащо казанче, сифон, водомер и въобще при всякакви уреди и системи, които са част или са свързани с Вашата канализация.

 Отпушване

Запушването също е от доста често срещаните проблеми във вашата ВиК система. Нашите водопроводчици са се специализирали в отпушването на всички видове:

  • Щрангове
  • Тоалетни
  • Мивки
  • Канали
  • Сифони
  • Септични ями
  • Улуци
  • Шахти

 Ремонт на тоалетни казанчета

Това е най-използваното ВиК съоръжение в банята Ви. Абсолютно нормално е то да се амортизира след дългогодишна употреба. Майсторите от 411.bg ги ремонтират, независимо дали става въпрос за ъглови тоалетни казанчета, за моноблок, за гакива с външен монтаж, за вграждане и др. Най-честата причина за повреда е отлагането на варовик по стените. Съветваме Ви в момента, в който усетите намалено налягане на водата, да се свържете с нас. Казанчето може да престане да функционира добре вследствие на износване на някои елементи – най-често това е поплавъкът. Ако той се развали, това може да доведе до огромни разходи за вода, заради постоянния теч на водата. Ако все пак не държите да имате най-чистата тоалетна в квартала с постоянно течаща вода, ни звъннете.

 Ремонт на бойлер

Освен в продажбата, сме специализирани и в поправката на бойлери, независимо от вида им: вертикални, хоризонтални, проточни, със слънчеви колектори, на твърдо гориво или на дърва, със серпентина, бързонагряващи. Най-често срещаните причини за развалянето на бойлера са ръждясването на водосъдържателя, повреда на възвратните клапи, на меките връзки, поява на течове.

 

МЕНЮ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
20 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.