Професионален ремонт на ВиК инсталации, електроуреди и санитарен фаянс

РЕМОНТ НА ВИК ИНСТАЛАЦИИ

Екипът на 411.bg е специализиран в диагностика на проблеми и ремонт на Вик инсталации. Независимо от произхода на аварията, свържете се с нас.

Никой не е застрахован от ВиК аварии, било то в дома, дали в офиса или вилата. Важното е в такива моменти да не се притеснявате излишно и най-важно – да не взимате нещата „в свои ръце”, ако нямате необходимите познания и инструменти. Имайте предвид, че наш майстор водопроводчик ще бъде при Вас до половин час след обаждането, независимо от сложността на проблема.

Най-често ремонтна дейност и аварийна ВиК помощ оказваме в следните случаи:

 Спукана тръба

Това е много сериозен проблем – спрете незабавно водоснабдяването (централното или в жилището Ви) и ни потърсете. Причините за това може да са много – корозия, износване, проникнали клони, ако тръбите минават покрай къщата Ви и т.н. Съветваме дори и при малък теч, веднага да потърсите квалифицирана ВиК помощ, защото не се знае къде се събира вода и кога ще се стигне до доста по-голям проблем.

 Течове

Разполагаме с модерна техника за откриването им – високотехнологични уреди, които откриват проблеми посредством ултразвук и термографски анализи. Най-неприятните и често трудни за откриване са скритите леки, но постоянни течове – тогава по стените или тавана на помещението почва да се отлага влага и те съответно мухлясват с течение на времето. В такива случаи на помощ идва вече споменатият термографски анализ, за да се установи къде точно е нарушена целостта на тръбите. Ултразвукът се ползва при по сложни и неуловими с термоанализ течове – благодарение на силата на отразения от тръбите звук е възможно да локализираме проблема.

  • Течове по водомери, тоалетни казанчета, сифони и др. Можем да Ви бъдем полезни и при проблеми, свързани с течащо казанче, сифон, водомер и въобще при всякакви уреди и системи, които са част или са свързани с Вашата канализация.

 Отпушване

Запушването също е от доста често срещаните проблеми във вашата ВиК система. Нашите водопроводчици са се специализирали в отпушването на всички видове:

  • Щрангове
  • Тоалетни
  • Мивки
  • Канали
  • Сифони
  • Септични ями
  • Улуци
  • Шахти

 Ремонт на тоалетни казанчета

Това е най-използваното ВиК съоръжение в банята Ви. Абсолютно нормално е то да се амортизира след дългогодишна употреба. Майсторите от 411.bg ги ремонтират, независимо дали става въпрос за ъглови тоалетни казанчета, за моноблок, за гакива с външен монтаж, за вграждане и др. Най-честата причина за повреда е отлагането на варовик по стените. Съветваме Ви в момента, в който усетите намалено налягане на водата, да се свържете с нас. Казанчето може да престане да функционира добре вследствие на износване на някои елементи – най-често това е поплавъкът. Ако той се развали, това може да доведе до огромни разходи за вода, заради постоянния теч на водата. Ако все пак не държите да имате най-чистата тоалетна в квартала с постоянно течаща вода, ни звъннете.

 Ремонт на бойлер

Освен в продажбата, сме специализирани и в поправката на бойлери, независимо от вида им: вертикални, хоризонтални, проточни, със слънчеви колектори, на твърдо гориво или на дърва, със серпентина, бързонагряващи. Най-често срещаните причини за развалянето на бойлера са ръждясването на водосъдържателя, повреда на възвратните клапи, на меките връзки, поява на течове.