ВиК услуги - едни от най-добрите в сферата | 411.bg

Водопроводчиците в 411.bg са едни от най-добрите в своята професия. Независимо дали планирате ремонт или се нуждаете от спешна ВиК помощ, може да ни търсите денонощно. Нашите майстори ще бъдат при вас до половин час.

Ето най-важните услуги, които извършваме:

ОТПУШВАНЕ

Това е основополагаща ВиК дейност, в която водопроводчиците на 411.bg са специалисти. Отпушваме: Щранговете. Важи за всички видове (вертикални, хоризонтални) и за всички водопреносни системи, независимо дали са в жилищни кооперации, къщи или бизнес сгради. Тоалетните. Извършваме тази услуга, независимо дали ще използваме ръчен или машинен метод. Мивките. Заедно с тоалетните, те се запушват най-често. Каналите. Имаме на разположение техника за диагностика, с която установяваме точното местонахождение на проблема. Сифоните. Също постоянно правят проблеми – често се запушват и затлачват от мазнини и мръсотия. Септичните ями. Разполагаме със специализирана техника, с която изсмукваме мръсотията от тях. Улуците. Отпушваме ги независимо дали са монтирани по жилищни сгради, къщи или учреждения. Шахти. Тяхното запушване може до доведе до тежки наводнения, затова е важно веднага да се прибегне до отпушването им.

СМЯНА НА ВИК ЕЛЕМЕНТИ

При повреда и износване на елемент от Вашата водопреносна система, може да разчитате на водопроводчиците на 411.bg Щрангове. Подменяме вертикални и хоризонтални такива. Тръби. Същото важи и за абсолютно всички видове тръби. Кранове. Хубаво е да се сменят, когато започнат да протичат, защото това освен финансови загуби, може да доведе и до наводнения. Водомери. Подменяме и старите водомери според всички изисквания за качество и стандарт.

МОНТАЖ

Монтираме абсолютно всички елементи, уреди или механизми, които по някакъв начин участват във водопреносната система. Мивки. Извършваме монтаж на всички видове, независимо дали става въпрос за такива в хотели, апартаменти, обществени сгради. Електроуреди – бойлери, перални, съдомиялни и др. Освен тези най-разпространени уреди, можем да монтираме всички, които се употребяват в банята – душ батерии, вани, джакузита, тоалетни чинии, казанчета и др. ВиК елементи. Монтираме водомери, смесители, кранове, меки връзки и др.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВИК СИСТЕМИ

Ако сте останали с впечатлението, че работим „само на дребно”, това далеч не е така. Имаме техника за най-огромните и сложни проекти.

ПРОЕКТИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ НА ВИК ИНСТАЛАЦИИ

Това е вече висша математика в нашата дейност, с която също сме на „ти”.

РЕМОНТ

Ремонтираме всичко, което по някакъв начин е свързано с Вашата ВиК система: ВиК инсталацията. Бойлера. Тоалетно казанче и всички други елементи във Вашата баня.

ОТКРИВАНЕ И СПИРАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Имаме техника, с която диагностицираме всички видове течове, след което да ги спрем.

Дори и в най-кризисните ситуации може да разчитате на водопроводчиците от 411.bg – търсете ги по всяко време на телефон 0878 433 411.

МЕНЮ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
20 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.