ВиК услуги - едни от най-добрите в сферата | 411.bg

Водопроводчиците от 411.bg са едни от най-добрите в своята професия и ВиК услугите. Независимо дали планирате ремонт или се нуждаете от спешна ВиК помощ, може да ни търсите денонощно. Нашите водопроводчици ще бъдат при вас до половин час.

Ето най-важните услуги, които извършваме:

ОТПУШВАНЕ

Това е основополагаща ВиК услуга, която водопроводчиците на 411.bg са специалисти. Отпушваме: Щрангове. Важи за всички видове (вертикални, хоризонтални) и за всички водопреносни системи, независимо дали са в жилищни кооперации, къщи или бизнес сгради. Тоалетни. Нашите майстори водопроводчици извършват тази услуга, чрез ръчен или машинен метод. Мивки. Заедно с тоалетните, те се запушват най-често. Отново може да разчитате на нашите водопроводчици. Канали. Имаме на разположение техника за диагностика, с която водопроводчика установява точното местонахождение на проблема. Сифони. Често клиентите ни прибягват до помоща на водопроводчик, защото сифоните се запушват и затлачват от мазнини и мръсотия. Септични ями. Разполагаме със специализирана техника, която водопроводчика използва за изсмукване мръсотията от ямата. Улуци. Майсторите водоправодчици ги отпушват, независимо дали са монтирани по жилищни сгради, къщи или учреждения. Шахти. Тяхното запушване може до доведе до тежки наводнения, затова е важно веднага да се прибегне до отпушването им и да се свържете с наш водопроводчик.

СМЯНА НА ВИК ЕЛЕМЕНТИ

При повреда и износване на елемент от вашата ВиК система, може да разчитате на водопроводчик от 411.bg Щрангове. За подмяната на вертикални и хоризонтални щрангове, доверете се на водопроводчик. Тръби. Същото важи и за абсолютно всички видове тръби. Кранове. Желателно е, водопроводчик да ги смени, когато започнат да протичат, защото освен финансови загуби, може да доведе и до наводнения. Водомери. Нашите майстори водопроводчици подменят и старите водомери според всички изисквания за качество и стандарт.

МОНТАЖ

Водопроводчиците монтират абсолютно всички елементи, уреди или механизми, които по някакъв начин участват във ВиК системата. Мивки. Майстор водопроводчик ще извърши монтаж на всички видове, независимо дали става въпрос за такива в хотели, апартаменти, обществени сгради. Електроуреди – бойлери, перални, съдомиялни и др. Освен тези най-разпространени уреди, може нашите водопроводчици да монтират всички уреди, които се употребяват в банята – душ батерии, вани, джакузита, тоалетни чинии, казанчета и др. ВиК елементи. Монтираме водомери, смесители, кранове, меки връзки и др.

ИЗГРАЖДАНЕ НА ВИК СИСТЕМИ

Ако сте останали с впечатлението, че нашите водопроводчици работят „само на дребно”, това далеч не е така. Имаме техника за най-огромните и сложни проекти.

ПРОЕКТИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ НА ВИК ИНСТАЛАЦИИ

Това е вече висша математика в нашата дейност, с която водопроводчиците ни са на „ти”.

РЕМОНТ

Ремонтираме всичко, което по някакъв начин е свързано с Вашата ВиК система: ВиК инсталацията. Бойлера. Тоалетно казанче и всички други елементи във вашата баня. Може да разчитате на професионалните водопроводчици от 411.bg

ОТКРИВАНЕ И СПИРАНЕ НА ТЕЧОВЕ

Имаме техника, с която водопроводчиците диагностицират всички видове течове, след което да ги спират.

Дори и в най-кризисните ситуации може да разчитате на водопроводчиците от 411.bg – търсете ги по всяко време на телефон 0878 433 411.

МЕНЮ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
20 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.