Смяна на ВиК щрангове, тръби, кранове, водомери

Смяната на определени елементи от Вашата водопреносна мрежа е ключов (и често срещан) момент от работата на водопроводчиците в 411.bg. Ако се нуждаете от аварийна помощ или планиран ремонт, не се колебайте да ни потърсите.

НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ВИК ЕЛЕМЕНТИ, КОИТО СМЕНЯМЕ, СА:

Те са два основни вида – вертикални и хоризонтални. Вторите събират водите от всички етажи на сградата, а хоризонталният ги извежда навън – до шахтата на канализацията. При повреда независимо на кой от двата вида, може да се стигне до усложнения и живеещите в блока да останат без водоснабдяване дълго време. Освен при проблеми, може да се нуждаете от нов щранг с по-голям капацитет заради повишено потребление. Важно е да знаете, че когато пристъпим към смяна е необходимо всички, които живеят в сградата, да бъдат информирани, че в деня на ремонтните дейности водоснабдяването ще бъде преустановено.

 

Поправка ВиК

 

Цени : 

– от 130 до 230 лв. на щранг на апартамент.

При най-малката поява на теч Ви съветваме бързо да се свържете с нас, защото забавянето може да ви коства повече средства, да не говорим за евентуални по-големи проблеми като наводнения, напукване на стени и т.н. Не се колебайте да ни потърсите и нашите водопроводчици ще сменят всички повредени тръби. Разполагаме с голямо разнообразие от видове – чугунени, медни, от поцинкована стомана, полиетиленови, полипропиленови, PVC тръби и др.

 

Смяна на ВиК

Често те се повреждат или корозират след продължителна употреба. Майсторите от 411.bg ще подменят старите такива – независимо дали са за топла или студена вода. При желание от Ваша страна ще направим диагностика на водопреносната Ви система, след което ще Ви информираме дали и от какви ремонтни дейности се нуждаете. Както при много други ситуации, системи и механизми – навременната профилактика спестява бъдещи разходи и главоболия.

Монтаж ВиК

Цени : 

– от 10 до 55 лв. за кран в зависимост от вида и цолажа му.

По действащото родно законодателство водомерите имат метрологична годност до десет години. След изтичането на този период, те трябва да бъдат сменени. В такива моменти също може да разчитате на водопроводчиците на 411.bg, които ще Ви осигурят нов уред според необходимите стандарти за експлоатация.

 

Монтаж на водомери

Често някои надценяват своите възможности, опит и познания, и решават сами да се заемат със смяната на някои елементи. В такива случаи това, че „евтиното излиза скъпо” е най-малкият проблем. Рискът се състои в това, че при непрофесионалната смяна на някои основни елементи може да се образува теч, който не само ще Ви коства допълнително средства, но може и да доведе до по-големи разрушения, наводнения, избиване на мръсна вода и т.н.

Затова ви съветваме – не се правете на домашни майстори, оставете това на водопроводчиците от 411.bg!

МЕНЮ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
20 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.