Oтпушване на тоалетни и канали в София | 411.bg

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ– РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ В ЗАВИСИМОСТ ОТ МЯСТОТО

Отпушването на канали и тоалетни са част от дейностите, в която водопроводчиците от 411.bg са се специализирали. Независимо дали става въпрос за битов или по-голям проблем, винаги може да разчитате на нашите професионалисти.

В зависимост от това къде точно и в каква степен е проблемът, се определя и как нашите водопроводчици ще процедират, колко време би отнело това и евентуално каква би била цената на услугата. Отпушване на канали включва много повече от изливане на химически препарати в канализацията.Най-често запушванията стават в:

 

В зависимост от това къде е запушването, прибягваме до два основни метода при отпушване– ръчен метод на отпушване и машинен метод на отпушване. Когато проблемът е в началото на тръбата, нашите майстори използват вибропружини. При по-дълбоките обаче понякога се налага употребата на по-специализирана техника. При отпушване на канали е важно да знаете, че е възможно да се стигне и до демонтиране на тоалетната чиния.

oтпушване на канали | 411.bg

oтпушване на канали | 411.bg

Цени:

– отпушване на тоалетни – от 45 до 60 лв. в зависимост от вида на тоалетната чиния

Това е частта от водопровода, която се запушва най-често. Препоръчваме Ви да изливате от време навреме вряла вода в тях, за да отмивате насъбралите се мазнини и да не се стига до запушване на канала. Ако и химическите препарати не помагат, се свържете с нас – може да се наложи да използваме вибропружини или ръчни помпи.

oтпушване на канали | 411.bg

oтпушване на канали | 411.bg

Цени: 

– отпушване на мивки и сифони – от 45 до 60 лв. в зависимост от дължината на канала и степента на запушване

– аварийно повикване при запушване – от 10 до 20 лв. в зависимост от сложността на запушването

За отпушването на канали разполагаме с модерна техника за видео наблюдение и диагностика. Чрез нея сме в състояние да установим абсолютно точно къде и на каква дълбочина е проблемът. След това ще прибегнем до отпушването на канала чрез използване отново на вибропружини, помпи или друга специализирана водопроводна техника.

Освен отпушване на канали и мивки, сифона е друга често запушваща се част от водопровода на всяко домакинство. Отново дълбочината на местонахождението на проблема ще определи и начина ни на действие – дали с ръчни или механизирани способи.

oтпушване на канали | 411.bg

oтпушване на канали | 411.bg

Цени: 

– отпушване на мивки и сифони – от 45 до 60 лв. в зависимост от дължината на канала и сложността на запушване

– аварийно повикване при запушване – от 10 до 20 лв. в зависимост от сложността на запушването

Разполагаме с техника за отводняване на септични ями – машини, които чрез високо налягане изсмукват чрез вакуум мръсната вода от ямата. Това е услуга, която предлагаме не само за София, но и за близките околности.

 

Крайно неприятно е когато се запушат отходните тръби (улуците) на жилищните сгради, къщи и бизнес учрежденията. Причините най-често се дължат на попаднали в тях найлонови торби, кал, листа и др. В 411.bg сме в състояние не само да ги отпушваме, но и да ги поддържаме в добро състояние.

 

Запушването на шахтите е огромен проблем – в такива случаи водата не само не се отича, но и остава в канализационната система и може да причини избиване на вода на някои места, запушване и наводнения. Подобно на другите възможни проблеми, съпътстващи всяка една канализация, и с този водопроводчиците от 411.bg ще се справят. Най-често това става чрез ръчно отпушване – няколко майстори слизат в шахтата и я отпушват, защото понякога машините не са в състояние да измъкнат затлачилите се вътре камъни, боклуци и др.

 

Отпушваме ги независимо дали са хоризонтални или вертикални. При първия вид е характерно, че водата се връща нагоре, а при втория (използват се най-вече в мазетата на жилищните кооперации) избива през сифона. Отпушването се осъществява чрез канала на тоалетната чиния или специални отвори.

oтпушване на канали | 411.bg

oтпушване на канали | 411.bg

МЕНЮ

Гаранция за извършена услуга се дава при представяне на издаден на място документ и визитка на управителя.
30 лв. такса за посещение, оглед и диагностика.