Дърводелец

Дърводелец 411 предлага всички видове дърводелски услуги, изработка на мебели от дърво, дървообработка, направа на мебели от дърво по проект на клиента, дизайнерски решения съобразени с интериора на дома, качествено обслужване от професионални дърводелци мебелисти на територията на цяла София и региона.Имаме дългогодишен опит в проектирането и изработката на дървени мебели. Ние сме една от малкото компании, които разполагат с опитни мебелисти, които могат да изпълнят всяка поръчка.

Дърводелец 411 предлага широката гама от дърводелски услуги, като нашите дърводелци са специализирани главно в изработката на мебели от дърво.

Изработваме както готови проекти на мебели, така и индивидуални проекти. Стандартен или не, вашият дизайн ще бъде отлично изпълнен от нашите дърводелци.
Ако се нуждаете от дърводелец в София, няма нужда да търсите повече, обърнете се към нас за подробна информация.

Нашите дърводелци използват най-качествените материали, бои и лакове, за да бъдат вашите мебели с отлично качество. Работим с утвърдени на българския и световен пазар марки и гарантираме за издръжливостта на материалите, които използваме за изработка на вашите мебели.

Ние изработваме мебели от орех, дъб, явор, ясен, парен бук, кестен и др. Сред артикулите, които предлагаме са кухненски шкафове, спални, трапезарии, маси, градинска мебел и всякакъв вид обзавеждане. Освен изработка на мебелно обзавеждане от квалифициран дърводелец, фирмата предлага и изготвяне и реализиране на проекти за врати, стълби, навеси, пейки, подматрачни рамки и други изделия от дърво.

Можете да бъдете сигурни, че квалифициран мебелист ще се заеме с вашата поръчка и ще предаде вашия продукт изпипан до последния детайл, защото качествените дърводелски услуги са въпрос на опит и традиции в занаята. Всеки от нашите дърводелци е достатъчно опитен, за да се справи и с най-трудната поръчка.

Ако се нуждаете от професионално мнение и съвет относно бъдещия дизайн на вашите мебели, ние можем да ви помогнем. Ще ви препоръчаме подходящи материали и форми, за да постигнете желания уют във вашия дом.

Много хора още не знаят, че ползването на дърводелски услуги е най-евтиният и правилен вариант за едно домакинство.
С помощта на някой от нашите мебелисти вие ще можете да изберете точно каква мебел по поръчка желаете. Без значение от размерите, материала и дизайна, нашите дърводелци ще изпълнят вашия проект в срок и на достъпна цена.

Не се колебайте а се обърнете към нас за оферта. След това ще изчислим стойността на желания от вас продукт и ще ви уведомим за възможните срокове, в които нашите дърводелци могат да изпълнят поръчката.